ΥΛΙΚΑ
1½ κιλό σπάλα χοιρινή
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
2 καρότα
2 κλωνιά σέλινο
5 γαρύφαλλα
5 κόκκοι πιπέρι
1 φύλλο δάφνης
Αλάτι
Μερίδες 6
ΟΔΗΓΙΕΣ
Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζετε το κρέας με μπόλικο νερό, ώστε να σκεπάζεται. Μόλις πάρει βράση το κρέας, βγάζετε τον αφρό του, ρίχνετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τη δάφνη, τα γαρύφαλλα, τα καρότα, το σέλινο, το πιπέρι και αλάτι και το σιγοβράζετε για 2½ ώρες περίπου, ώσπου να μαλακώσει αρκετά. Αφού βράσει, βγάζετε το κρέας από την κατσαρόλα, το αφήνετε να κρυώσει και το κόβετε σε μερίδες.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου