ΧΟΙΡΙΝΟ ΒΡΑΣΤΟ


ΥΛΙΚΑ
 1½ κιλό σπάλα χοιρινή
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
2 καρότα
2 κλωνιά σέλινο
5 γαρύφαλλα
5 κόκκοι πιπέρι
1 φύλλο δάφνης
Αλάτι
 Μερίδες 6
 ΟΔΗΓΙΕΣ
 Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζετε το κρέας με μπόλικο νερό, ώστε να σκεπάζεται. Μόλις πάρει βράση το κρέας, βγάζετε τον αφρό του, ρίχνετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τη δάφνη, τα γαρύφαλλα, τα καρότα, το σέλινο, το πιπέρι και αλάτι και το σιγοβράζετε για 2½ ώρες περί­που, ώσπου να μαλακώσει αρκετά. Αφού βράσει, βγάζετε το κρέας από την κα­τσαρόλα, το αφήνετε να κρυώσει και το κόβετε σε μερίδες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons