Μια ακόμη ευκολία στην κουζίνα για την γυναίκα που εργάζεται όλη μέρα στην δουλειά ή στο σπίτι και όχι μόνο. Λιώνουμε στο μπλέντερ ψιλοκομμένα περίπου σαν ¼ της φακής , 2-με-3 κεφάλια σκόρδο και όχι να γίνουν σαν αλοιφή, και τα βάζουμε σε ένα γυάλινο βαζάκι, και ρίχνουμε από επάνω λίγο ελληνικό ελαιόλαδο το καπακώνουμε, μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο αρκετές ημέρες. Είναι και αυτό από της ευκολίες στην κουζίνα.
5 σχόλια :
πολυ εξυπνη ιδεα
πρακτικη λυση και ευκολη
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κομπλιμέντο . δεχόμαστε ιδέες σχόλια και παρατηρήσεις, ευχαριστώ bill pan.
poso kairo diatirite sto psigeio?
Μπορεί και να παραμείνει σε ψυγείο συντηρήσεις με καλή ψύξη και ένα μήνα αρκεί να το σκεπάζει το ελαιόλαδο
Δημοσίευση σχολίου