ΛΙΩΜΕΝΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΙΣ



Μια ακόμη ευκολία στην κουζίνα για την γυναίκα που εργάζεται όλη μέρα στην δουλειά ή στο σπίτι και όχι μόνο. Λιώνουμε  στο μπλέντερ ψιλοκομμένα περίπου σαν ¼  της φακής , 2-με-3  κεφάλια σκόρδο και όχι να γίνουν σαν αλοιφή, και τα βάζουμε σε ένα γυάλινο βαζάκι, και ρίχνουμε από επάνω λίγο ελληνικό ελαιόλαδο το καπακώνουμε,  μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο αρκετές ημέρες. Είναι και αυτό από της ευκολίες στην κουζίνα. 

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

πολυ εξυπνη ιδεα

μητακη σπυριδουλα είπε...

πρακτικη λυση και ευκολη

bill pan είπε...

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κομπλιμέντο . δεχόμαστε ιδέες σχόλια και παρατηρήσεις, ευχαριστώ bill pan.

Ανώνυμος είπε...

poso kairo diatirite sto psigeio?

bill pan είπε...

Μπορεί και να παραμείνει σε ψυγείο συντηρήσεις με καλή ψύξη και ένα μήνα αρκεί να το σκεπάζει το ελαιόλαδο

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons