Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ


     ΥΛΙΚΑ

1 κιλό παντζάρια
4 σκελίδες λιωμένο σκόρδο
2 κρεμμύδια κομμένα φέτες

1 πιπεριά σε ροδέλες
μερικά ραπανάκια
ελαιόλαδο

λάδι, αλάτι, αρκετό ξύδι
                                                                      ΟΔΗΓΙΕΣ
Βράζουμε τα παντζάρια και τα κόβουμε σε ροδέλες, τα αφήνουμε να παγώσουν τα  ανακατεβούμε με τα υπόλοιπα  το σκόρδο το αλάτι κρεμμύδια κομμένα φέτεςκαι το λαδόξυδο.  Γαρνίρουμε με ραπανάκια και την πιπεριά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons