Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

















3 κιλά αγριογούρουνο   μπούτι σε μερίδες
24 ώρες πριν από το μαγείρεμα  μαρινάρετε το κρέας, το βγάζετε από την μαρινάτα.  Αλατοπιπερώνετε καλά το κρέας και το αλείφετε με λίγη μουστάρδα , το βάζετε μέσα σε ένα ταψί το και ρίχνετε μέσα όλα τα στερεά από την μαριναδα  και τα μισά υγρά. Φουρνίστε με το κρέας σκεπασμένο με  ένα λαδόχαρτο στους 180ο για 1 ½ ώρα. Να ελέγχετε κατά διαστήματα εάν υπάρχει ζουμί στο ταψί και αν σωθεί συμπληρώνετε από την υπόλοιπη μαρινάδα. Ξεσκεπάζετε το ταψί για να παρει και χρωμα και εξακολουθείτε να το ψήνετε  για ακόμα 1 ώρα περίπου έως μαλακώσει το κρέας  στους 170ο .Μπορείτε στην τελευταία ώρα να βάλετε γύρο γύρο από το κρέας και μικρές καθαρισμένες πατάτες

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons